Avís legal

Condicions d’Ús del portal

Mitjançant aquesta pàgina web es facilita l’accés al portal web de BORGES AGRICULTURAL & INDUSTRIAL NUTS, d’ara endavant BAIN. El fet de connectar-se a aquesta pàgina web implica l’acceptació del present Avís Legal.

 

Identificació de l’empresa

En compliment de l’article 10 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic BAIN informa:

Titular de la web: borges-bain.com
BORGES AGRICULTURAL & INDUSTRIAL NUTS, S.A.
NIF: A-25008202
Domicili: C/ Flix, nº 29, 43205 Reus (Tarragona)
Inscrita al Registre Mercantil de Tarragona, al Tom 3.026, Foli 7, Full T-21132

Atenció al Client
Telèfon: +34 977 30 90 00 – +34 977 30 99 00
E-mail: info@borges-bain.com i atencion.accionista@borges-bain.com

 

Propietat Intel·lectual

Tots els continguts del Portal, entenent per aquests a títol merament enunciatiu els textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, links i altres continguts, així com el seu disseny gràfic i codis font són propietat intel·lectual de la nostra companyia i de tercers, sense que puguin entendre’s cedits a l’Usuari cap dels drets d’explotació sobre els mateixos més enllà d’allò estrictament necessari per al correcte ús del Portal.

Aquests drets estan registrats en el Registre de la Propietat Intel·lectual.

Tots els drets reservats.

 

Altres

BAIN no es fa responsable dels llocs web de tercers als quals s’accedeix mitjançant vincles als que porten o dels que procedeixen les pàgines web. BAIN no respon de la veracitat de la informació mostrada pels fabricants o laboratoris.

Respecte els links o hiperenllaços declinem tota responsabilitat per aquells que remetin a la nostra pàgina web i en el cas d’aquells que apareguin a la nostra pàgina la connexió ho faran a títol informatiu i han de tenir la nostra autorització.